on jo allekirjoittanut

Haluan tuotteistani tiikeriystävällisiä

 • Haluan palmuöljyä, joka ei tuhoa sademetsää.
 • Yritysten on lopetettava metsää tuhoavan palmuöljyn ostaminen ja käyttäminen välittömästi.
 • Indonesian hallituksen pitää suojella sademetsät.
 • Neste Oilin on vaadittava palmuöljyn toimittajiltaan sitoutumista metsäkadon lopettamiseksi.

Kampanjan kuuluisija tukijoita

 • Joaquin Phoenix - näyttelijä, Yhdysvallat

  Kuulin vastikään, että Indonesiassa kaadetaan sademetsää palmuöljyn- ja paperintuotannon takia. Se vaikuttaa niiden miljoonien indonesialaisten elämään, jotka tarvitsevat metsiä elääkseen, ja ajaa sumatrantiikerit sukupuuton partaalle. Pyydän sinua mukaan tukemaan Greenpeacen työtä, jotta voimme vaatia metsä- ja tiikeriystävällisiä tuotteita. Olemme kaikki osa tulevaisuutta ja yhdessä voimme turvata myös näiden upeiden eläinten selviämisen.

  Joaquin Phoenix - näyttelijä, Yhdysvallat
  Kellan Lutz – näyttelijä, Yhdysvallat

  Vietin kolme kuukautta Indonesiassa kuvatessamme “Java Heat”- elokuvaa. Rakastuin täysin paikallisiin ihmisiin, kulttuuriin ja eläimiin. Indonesian sumatrantiikerit ovat katoamassa, ellemme lopeta palmuöljyplantaasien aiheuttamaa metsätuhoa. Sademetsät ovat ainoa paikka jossa tiikerit, norsut ja orangit elävät rinnakkain. Minä en halua, että Indonesian viimeiset metsät katoavat, varsinkin kun näiden suurten luonnonvarojen kehittämiseksi on paljon parempia keinoja. Osoitetaan yhdessä maailmalle että haluamme olla sademetsien sankareita ja suojella ne metsäkadolta.

  Kellan Lutz – näyttelijä, Yhdysvallat
 • Paul Wesley – näyttelijä, Yhdysvallat-

  Ilman terveitä, kukoistavia metsiä planeettamme ei voi ylläpitää elämää. Se, että Indonesiassa on jäljellä enää 400 sumatrantiikeriä, kertoo että metsämme eivät voi kovin hyvin. Siksi uskon että meidän on toimittava nyt. Tule mukaan ja allekirjoita Tiikerijulistus. Yhdessä voimme suojella sademetsät.

  Paul Wesley – näyttelijä, Yhdysvallat
Lisää

Greenpeacen
Tiikerijulistus

Haluan olla sademetsän sankari! Indonesiassa raivataan sademetsää palmuöljyplantaasien tieltä, vaikka palmuöljyä voidaan myös tuottaa tuhoamatta metsiä.

Palmuöljystä valmistetaan esimerkiksi kosmetiikkaa ja polttoaineita. Haluan tietää mitä käyttämissäni tuotteissa on, koska en halua olla aiheuttamassa tiikereiden sukupuuttoa.

Haluan tiikeriystävällisiä tuotteita!

 • Haluan palmuöljyä, joka ei tuhoa sademetsää.
 • Yritysten täytyy lopettaa metsää tuhoavan palmuöljyn ostaminen ja käyttäminen välittömästi.
 • Indonesian hallituksen pitää suojella sademetsät.
 • Neste Oilin on vaadittava palmuöljyn toimittajiltaan sitoutumista metsäkadon lopettamiseksi.