Vær med og
kjemp for
regnskogen

har allerede skrevet under

Ja! Jeg vil at mine favorittprodukter skal være tigervennlige!

Det fins løsninger som ikke ødelegger regnskogen. Jeg vil ha bærekraftig palmeolje, og ber mine favorittmerker høre etter.

Det haster å få på plass tiltak som stopper raseringen av regnskogen.

Jeg har rett til å få vite om mine favorittprodukter bidrar til å ødelegge regnskogen og bidrar til utryddelse av sumatratigeren.

Vi er med og kjemper for regnskogen

 • Joaquin Phoenix, skuespiller fra USA

  Jeg har nettopp fått kjennskap til at Indonesias regnskoger raseres for å produsere palmeolje og papir. Det er ikke bare ødeleggende for millioner av indonesere som er avhengig av regnskogen i hverdagen, det er også en direkte årsak til at den truede sumatratigeren er i ferd med å utryddes. Vi er alle en del av framtiden, og sammen kan vi sørge for at disse praktfulle dyrene også er det.

  Joaquin Phoenix, skuespiller fra USA
  Gillian Anderson, skuespiller fra Storbritannia

  At vi er i ferd med å utrydde noe som helst på denne vakre jorda vår gjennom vårt egoistiske forbruk er forferdelig å tenke på. Vi er også dyr, og jeg mener at vi må gjøre alt vi kan for å stoppe at det skjer.

  Gillian Anderson, skuespiller fra Storbritannia
 • Kristin Bauer, skuespiller fra USA

  Vi er alle avhengige av Indonesias regnskoger: de er verdens lunger, og de er hjem for både mennesker og en rekke dyrearter, blant annet den truede sumatratigeren. Hvis vi ikke stopper raseringen av regnskogen vil alt dette forsvinne. Vi må ikke velge økonomisk vekst for enhver pris; det er derfor jeg støtter Greenpeace sitt tiger-manifest. Bli med meg og den globale bevegelsen til Greenpeace å beskytte regnskogen nå.

  Kristin Bauer, skuespiller fra USA
mer

Greenpeace Tigermanifest

Hjemmet til sumatratigeren blir rasert for å lage produkter som havner i butikkhyllene våre. Bli med oss å beskytte den utrydningstruede tigeren og regnskogen i Indonesia.
Ved å signere blir du med på kampanjen for å bevare regnskogen i Indonesia, som er hjem for truede arter som sumatratigeren.

Jeg vil redde regnskogen! Jeg vil ikke ha tigerblod i produktene jeg kjøper. Raseringen av regnskog for å lage palmeoljeplantasjer må stoppe. Det fins andre alternativer.

Jeg vil vite hva produktene jeg kjøper inneholder. Ikke gjør meg medskyldig i raseringen av regnskogen.

 • Det fins løsninger som ikke ødelegger regnskogen. Vi vil ha bærekraftig palmeolje, og ber våre favorittmerker gå inn for disse løsningene
 • Det haster å få på plass tiltak som stopper raseringen av regnskogen
 • Vi har rett til å få vite om våre favorittprodukter bidrar til å ødelegge regnskogen