Pentru donații directe:

Datele de identificare ale Greenpeace sunt:

Denumire: Fundația Greenpeace CEE România

CIF: 227 47 989 

Cont bancar (IBAN): RO17 BACX 0000 0001 2645 6001       

Unicredit Țiriac Bank (Sucursala Unirii) 

Paypal:

Datele solicitate sunt utilizate strict pentru procesarea si verificarea procesului de donație. Pentru mai multe detalii despre cum prelucrăm datele personale vezi Politica de confidențialitate.

Campanie de strângere de fonduri pentru protejarea pădurilor

În prezent, Greenpeace desfășoară o campanie de strângere de fonduri pentru campania de protejare a pădurilor.

Greenpeace CEE România încasează exclusiv donații individuale, de la persoane fizice.

Fondurile strânse în această campanie vor fi folosite pentru continuarea activităților de identificare și cartare a pădurilor virgine și cvasivirgine din România, pentru a fi introduse în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine. Legislația prevede ca în aceste păduri să nu se facă intervenții silvice (moratoriu).

Cum ne ajută donația ta

Greenpeace România investighează și expune cazurile de tăieri ilegale de arbori și derulează o campanie pentru îmbunătățirea și aplicarea legislației în acest domeniu, care să vizeze înăsprirea pedepselor pentru cei care taie arbori ilegal. 

DCIM\121GOPRO

Greenpeace este împotriva formelor poluante și costisitoare de a produce energie, precum energia nucleară și cea obținută din arderea cărbunelui. Susținem un viitor energetic curat, bazat pe energie regenerabilă și eficiență energetică.

Oameni ca tine fac posibil ca Greenpeace să investigheze, să deruleze campanii, să documenteze și să facă lobby pentru un echilibru sustenabil între oameni și mediu. Cu ajutorul donațiilor voastre vom expune abuzurile de mediu și vom derula acțiuni directe, non-violente pentru a crește gradul de conștientizare asupra nevoii de a proteja pădurile României, de a susține o agricultură sustenabilă, fără pesticide, și de a obține energia cu cât mai puțină poluare posibil.

În momentul în care faci o donație, adresa ta de e-mail va fi adăugată în baza de abonați care primesc newslettere din partea Greenpeace România, pentru a te putea ține la curent cu evoluția campaniilor pe care le-ai sprijinit. Păstrăm o politică de confidențialitate strictă în tratarea datelor personale. În cazul în care nu dorești să mai primești informații din partea noastră, te poți dezabona urmând linkul din newsletter.

Subiecte