Rädda Indonesiens
sista regnskogar!

Jag vill att mina produkter ska vara regnskogsvänliga

Det finns lösningar som inte leder till skövling. Vi vill ha hållbar palmolja och ber produkttillverkarna att lyssna.

Omedelbara åtgärder måste sättas in för att stoppa förstörelsen av regnskogen.

Vi är med och kämpar för regnskogen:

 • Joaquin Phoenix, skådespelare

  Jag har nyligen fått kännedom om den massförstörelse av Indonesiens regnskogar, som produktion av palmolja orsakar. Det drabbar inte bara miljontals indoneser vars uppehälle är beroende av skogen, utan har också varit den direkta orsaken till att sumatratigern nu står på gränsen till utrotning. Gör som jag och anslut er till Greenpeace kampanj för regnskogsfri palmolja. Vi är alla en del av framtiden, och tillsammans kan vi se till att dessa magnifika djur också är det

  Joaquin Phoenix, skådespelare
  Kellan Lutz, skådespelare

  Jag tillbringade tre månader i Indonesien när jag spelade in "Java Heat" , och blev absolut förälskad i människorna, kulturen och dess djurliv. Indonesiens sumatratigrar kommer försvinna om vi inte stoppar skogsskövlingen för palmolja. Jag vill inte att de sista skogarna i Indonesien försvinner, inte när det finns bättre sätt att utveckla Indonesiens stora naturtillgångar.

  Låt oss visa världen och gå med i rörelsen för att skydda paradiset i Indonesien.

  Kellan Lutz, skådespelare

Skriv på för regnskogen

Sumatratigerns sista livsmiljöer förstörs för att skapa produkter med palmolja i våra butikshyllor. Genom att skriva under blir du en del av vår kamp för att skydda Indonesiens sista regnskogar och livsmiljön för hotade arter som sumatratigern.

Jag vill inte mina produkter ska vara delaktiga i att utrota sumatratigern. Skövlingen av regnskog för palmoljeplantager i Indonesien måste stoppas. Det finns bättre lösningar.

Jag vill vara med och sätta stopp för regnskogsskövling!

 • Det finns lösningar som inte leder till skogsskövling. Vi vill ha hållbar palmolja och ber våra favoritmärken att lyssna.
 • Det är bråttom och omedelbara åtgärder måste sättas in för att stoppa förstörelsen av tigerns livsmiljö.
 • Vi har rätt att veta om våra favoritprodukter är kopplade till regnskogsskövling.